Hanne Højgaard Viemose

[vc_row unlock_row=”” row_height_percent=”0″ overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ column_width_percent=”100″ shift_y=”0″ z_index=”0″][vc_column width=”1/1″][vc_custom_heading el_class=”heading”]

     Tilbage til artikel om Nyt Nyhedsbrev

[/vc_custom_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading el_class=”left”]

← #6 Harald Voetmann

[/vc_custom_heading][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading el_class=”right”]

 #8 Caroline Albertine Minor →

[/vc_custom_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row unlock_row=”” row_height_percent=”0″ back_color=”color-xsdn” overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ column_width_percent=”100″ shift_y=”0″ z_index=”0″][vc_column width=”1/1″][vc_single_image media=”76079″ media_width_use_pixel=”yes” alignment=”center” media_width_pixel=”800″][vc_custom_heading heading_semantic=”h1″ text_size=”” el_class=”text”]

Opsigtsvækkende fund af moderkults hjemmeside fra Den Antropocæne Tidsalder rokker fundamentalt ved vor tids menneskesyn 

 

[/vc_custom_heading][vc_empty_space empty_h=”2″][vc_single_image media=”76028″ media_width_use_pixel=”yes” alignment=”center” media_width_pixel=”400″][vc_custom_heading el_class=”text”]

En spektakulær internet-arkæologisk opdagelse afslører eksistensen af en hidtil ukendt mennesketype, Mama Natural, der kunne ligne en forfader til Vor Tids Menneske, men som tilsyneladende har levet side om side med det kapitalistiske rovmenneske.

[/vc_custom_heading][vc_custom_heading el_class=”text”]

Det er lykkedes internetarkæologer at åbne en krypteret harddisk udstødt af lavafjeldene i den nordvestlige del af det europæiske fastland. Harddisken er fra første del af det tredje årtusinde, altså tiden op til Den Antropocæne Udslettelse, og rummer mest opsigtsvækkende moderkulten Mama Natural, der angiveligt er en mennesketype, der ikke har ernæret sig gennem rovdrift på dyr, jord og planter (men ved menneskelige produkter, først og fremmest modermælk), og derved har mama naturalisterne adskilt sig radikalt fra sin art, eller det som vi hidtil har antaget var indbegrebet af den menneskelige art.

 

For en umiddelbar vurdering vil Mama Natural kunne betragtes som et forstadie til Vor Tids Menneske. På den anden side er kultens hjemmeside også et vidnesbyrd fra det kapitalistiske menneskedyrs livsverden i og med kultens opståen gennem lanceringen af en række modermælksprodukter og en livsstilsfilosofi, der skrev sig direkte ind i tidens forbrugssyge.

 

Det har hidtil været en almindelig antagelse, at Vor Tids Menneske er opstået i kølvandet på Den Antropocæne Udslettelse (DAU), der kulminerede med Ildsøjlerne i Nordatlanten (IiN), en mere end 70 km lang række vulkankrater- og spalteudbrud på den nordatlantiske havryg, i sidste halvdel af det 21. århundrede.

 

Man har antaget, at Vor Tids Menneske voksede frem af særligt resistensstærke uploads på servere, harddisker og sky-apps, der sprængte sig vej frem gennem den størknede lava, ud af sprækker, sten og knoglerester, nye bække, mos og lavformationer og fandt sin form og materie op gennem det 22. århundrede.

 

Man har antaget, at Vor Tids Menneske opstod som en fusion af det enorme materiale af data, der søgte sig objekter, og de postapokalyptiske nye geologiske former og florale såvel som inter-mamale forbindelser.

 

Man har antaget, at det rygende, rov-ædende og på artsniveau incestuøse menneskedyr hørte den kapitalistiske og antropocæne tidsalder til, men med opdagelsen af Mama Natural må der siges at være rusket op i denne forståelse.

 

Kultens hjemmeside er dateret til 2054, selvom forskerne umiddelbart er skeptiske overfor denne tidsangivelse og mener, der kan være tale om fake news, som var et kendt fænomen i årtierne før DAU. Under alle omstændigheder er der tale om et vidnesbyrd fra Den Præ-DAUistiske Tidsalder.

 

Vi må revurdere vores forståelse af DAU, ja af hele vor arts væsen og eksistensvilkår”, mener forskningsleder Hanabell Flor, der understreger at det endnu er for tidligt at drage yderligere konklusioner af den ny viden.

 

”Det er klart, at det har vidtrækkende konsekvenser for vor skabelsesteorier. Det ser jo unægteligt ud som om en fjern forgænger til vor art har levet side om side med det kapitalistiske rovmenneske, ja måske ligefrem er udsprunget af det, og ikke af dets endeligt som vi hidtil har troet.”

 

Besøg Mama Natural’s hjemmeside her:

Relaterede artikler:

[/vc_custom_heading][/vc_column][/vc_row]